Visit my shop

Nelly voor volwassenen!

 Het is zover! 

Na veel vraag naar een volwassen patroon heb ik de Nelly uitgebracht voor volwassenen. Het is een leuk patroon met heel wat verschillende opties. Je kan zowel een t-shirt, sweater als jurk naaien.Ik naaide ze allemaal en laat jullie deze met plezier zien! 

T-shirt met ruffle mouw: 

Even werd er getwijfeld of we de ruffle mouw zouden uitbrengen voor volwassenen maar toen Suzan De Kogel er eentje naaide, was ik meteen verkocht. Zelf naaide ik er één uit een linnen tricot.


Mouwloze T-shirt: 

De T-shirt kan natuurlijk ook mouwloos. Het is de perfecte basic voor deze zomer! Ik denk dat ik er nog een 10-tal ga naaien :D


Sweater:

Nog zo'n goeie basic is de sweater. Ik vind hem heerlijk zitten, Lekker oversized maar toch nog niet te overdreven. Helemaal wat ik wou! 


Jurk:

Als laatste laat ik jullie de jurk zien. Hiervoor moet je echt opzoek naar een soepele, doorhangende stof. Liefst niet te dik zodat ie mooi kan blousen. 


En het leukste van allemaal? 

Je kan twinnen met je kinderen!!!


Wil jij graag aan de slag met dit patroon? Je kan hem op onze website kopen zowel als PDF als op papier. Klik gerust even verder om een kijkje te nemen!

KLIK HIER

XXX

Neeltje 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts