Visit my shop

ELLE - Een nieuw patroontje voor kinderen

 Hier ben ik met een nieuwe blogpost! 

Wij lanceerden donderdag namelijk een nieuw patroon: 'Elle'. Elle is een patroon genoemd naar onze oudste dochter Ella. Ze is zot van lange rokken en dit is een lange rok met een twist. 

Toen in van plan was om een gewone lange rok voor Ella te maken, dacht ik, waarom voeg ik er geen ruffle aan toe onderaan? Wie mijn patronen kent, weet dat er geregeld eens een ruffle aan te pas komt :) Wel, Elle heeft er dus ook eentje! 


Elle is een mini-patroon. Wat wil zeggen dat het een patroon is met maar 1 optie en enkel te verkrijgen als pdf-patroon. Omdat 1 optie uitwerken net want minder werk vraagt, bieden we het patroon aan voor slechts €5. Te vinden in onze webshop: KLIK HIER
Bij een rok hoort natuurlijk ook een bovenstukje. Hiervoor ging ik aan de slag met het Coco patroon. Een patroon dat ik vorig jaar uitbracht. Je kan kiezen om de Coco-top in te korten of gewoon lang te laten. Ik maakte hem korter zoals jullie hieronder kunnen zien. Niet alleen vind ik deze combinatie top, maar ik slaagde er ook in om de Elle rok aan de Coco top te naaien waardoor je een prachtige lange jurk creëert! 
Ik ben zo fan van Elle + Coco dat ik beide patronen als pdf bundel aanbied in de webshop. Voor slecht €12 kan je met beide patronen aan de slag! KLIK HIER


Gaan jullie aan de slag met Elle? Vergeet het zeker niet te delen met mij.
Ik ben altijd zo benieuwd naar jullie creaties! 

XXX
Neeltje 
Populaire posts