DONNA patroon - van maat 92 tem 152

 Met veel plezier stel ik jullie Donna voor!

Donna is een romantisch, zomers en frivool patroon waarmee je een top, rok of jurk mee kan naaien. Het is een patroon vanaf maat 92 tot en met maat 152.

Je kan de papieren versie van dit patroon kopen in de leukste stoffenwinkels. Of een PDF-versie kopen op mijn Etsy pagina: KLIK HIER. Zowel in het Nederlands als in het Engels te vinden.


De naam Donna werd niet zomaar gekozen. Bij een giveaway op Instagram vroeg ik naar leuke namen voor een nieuw patroon. De winnaar zou een versie van mijn Coco-patroon winnen. Heel blij was ik toen ik de naam Donna las, ik was er zelf nog niet opgekomen en deze naam past perfect in mijn namenlijstje van mijn andere patronen.

Ik had natuurlijk nog geen patroon voor ogen toen ik de naam las. Maar al snel begonnen mijn radartjes te werken. De rok maakte ik vele jaren geleden al eens. Er was toen veel vraag naar, maar toe stond ik nog niet zover met patronen tekenen dus er is nooit iets verder uitgekomen. De top leek me er ideaal bij passen en natuurlijk kan die top ook zomaar een jurk worden! 

Helemaal blij met hoe alles gelopen is! Wat vinden jullie ervan? 


Gingen jullie ook aan de slag met het Donna patroon? Deel dan zeker jullie creaties op social media met volgende hashtags: #donnaskirt #donnatop #donnadress #smospottenensnoesjes


xxx Neeltje 
Reacties

Populaire posts