dinsdag 15 augustus 2017

7 gratis apps voor jonge kinderen

Ojee... het gaat weer eens regenen tijdens de zomervakantie. Hier bij ons thuis is het niet de gewoonte dat de kinderen veel tijd met de Ipad doorbrengen, maar met dit weer vinden we het wel leuk om samen eens een spelletje te spelen. Hieronder vinden jullie onze 7 leukste spelletjes. Wat zijn die van jullie? 1. Jop gaat slapen
Een leuke educatieve app om kinderen te laten sorteren, tellen en kleuren herkennen. Hierbij kan je een uitbreiding kopen maar zonder is het ook leuk!


2. Peppa Paintbox
Er bestaan vast meerdere tekenapps, maar deze vind ik zo leuk omdat je jouw tekening net dat beetje meer kan geven door te stempelen, bewegende items te plaatsen, enzovoort! 

3. Chic baby
Dit is, denk ik, de favoriet van onze dochter. Een baby'tje om te wassen en aan te kleden.
Ze kunnen kiezen uit verschillende kleren, hoofddeksels, speelgoed,...
Een aanrader voor echte poppenmama's!
4. Cake shop
Lekkere taartjes maken. We spelen dit vaak met twee. De ene is de klant en zegt welke wensen ze heeft voor de taart. De andere probeert een zo mooi mogelijke taart te maken.

We maakten er al eentje voor Elsa


Eentje voor Kaatje.


En K3 mocht ook niet ontbreken!5. App voor kinderen
Van deze zijn er meerder versies beschikbaar. Dit is onze favoriet. Hierbij kies je een voertuig zoals een bus of een rakket. Eerst puzzel je hem in elkaar en daarna kan je ermee spelen.

6. Anya
Een lief klein meisje waarmee je leuke spelletjes kan spelen. Je kan samen bellenblazen, haar hondje trucjes laten doen en in de microfoon spreken. Je hoort jezelf dan achteraf in een gek stemmetje praten. 


7. Hair Xmas
Het mag dan wel geen Kerstmis zijn, het is wel een leuke app. Je kiest de kerstman of een kerstboom en als een echte kapper ga je aan de slag. Knippen, kleuren, decoreren,... hoe gekker hoe beter!

Ziezo dat waren ze alle 7!
Hebben jullie ook nog leuke apps? Laat het gerust weten in een reactie! 


Volg mee via Facebook, Bloglovin' of Instagram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten