maandag 27 mei 2019

Een Nellyjurk en 5 haarstrikjes voor het goede doel!

Druk, druk, druk is het in blogland! Ik help patroontjes testen, maak reclame voor nieuwe stoffencollecties en nog zoveel meer. Ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik de laatste tijd eens 'nee' moet zeggen. Maar toen ik de vraag kreeg of ik iets wou naaien voor het goede doel, was ik meteen verkocht! Wie had dat gedacht dat ik met mijn hobby iets zou kunnen betekenen voor een goed doel.
Niet zomaar een goed doel, 'Team Jurgen' zet zich via levensloop in voor de stichting tegen kanker. Zij hopen een mooi bedrag te verzamelen om aan de stichting te schenken.

Hoe doen ze dat? 
Zij spraken heel wat creatieve zielen aan om iets te naaien, haken, schenken,...
Al deze artikelen worden verloot.
Jij kan een lotje kopen (of meerdere) voor het artikel dat je graag wil. En dat voor slechts €2.
Ja! Deze jurk en haarstrikjes kunnen voor slechts €2 van jou zijn! 

Op welke manier je kan meedoen? Daarvoor link ik jou door naar de website Beedit.
Daar staat nog meer uitleg, het rekeningnummer waarop je kan storten, de andere artikelen die verloot worden, enzo verder....
BELANGRIJK! Hou wel mijn Instagram en Facebook in de gaten, daarop zal ik de winnaar van de verloting bekend maken! De winnaar zal bekend gemaakt worden op 15 juni.

Nog even voor de geïnteresseerden:
- Mijn nummer voor de loting is 16.
- De Nellyjurk maakte ik in maat 122.
- De haarstrikjes zijn voor alle hoofdjes :)

Veel succes! 

1 opmerking:

  1. Hey Neeltje, Mandy hier! Kan ik nog meedoen voor je jurkje?? Vorige week toen ik keek stond het nog niet op de site van BeedIt en ik wil dolgraag mee doen! Kan je mij laten weten of het nog kan? Liefs !!

    BeantwoordenVerwijderen