BLOGTOUR Isa-patroon


HOERA! Want dit fantastische patroon maakt nu deel uit van de naaiwereld.
Isabel van Bel'Etoile heeft een patroon uitgewerkt met talloze mogelijkheden.
De Isa -top, -jurk en -sweater.
Je hoort het al, keuze genoeg! Een crop top, sweaterjurk, sweater met lange mouwen, jurk met zakken,... en nog zoveel meer! Ik testte de sweater met colorblock en lange mouwen uit voor de jongste snoes. En wat zullen er nog veel gaan volgen!
In het begin was het wat zoeken naar welk maatje ik moest maken. Nooit gemakkelijk voor mijn kinderen merk ik. Ze hebben dan wel allebei een smalle borstomtrek, de lengte van hun armen en bovenlijf behoren dan tot een andere categorie. Na de eerste versie die dan toch wat te klein uitviel maakte ik voor mijn 2,5 jarige dochter maat 98 en verlengde nog een 2-tal centimeter. Wat vrijwel overeenkomt met de confectiemaat die ze draagt. En joepie, die zit als gegoten! 

Met de warme seizoenen in het vooruitzicht, besloot ik om te werken met een lichtere stof, namelijk een zomer-sweaterstof. Je kan het op de foto's misschien niet goed zien, maar het is een lichtroze stof met fuchsia spikkels in. Ik vond het dan ook een goed idee om de colorblock in fuchsia te doen.
De stof voor de colorblock is geen sweaterstof maar Punta Di Roma. 

Voor wie schrik heeft en denkt 'Oei, zo'n colorblock dat is toch wel moeilijk en dat gaat me nooit lukken'. Geen angst! Ik moet eerlijk zijn, ik was ook wat zenuwachtig. Het is mijn eerste 'V' dat ik in een trui maakte, maar ik kan jullie garanderen dat als je de tutorial van Isabel volgt je er zeker komt!
Zo dat waren de laatste foto's.
Grote zus wil er ondertussen ook één, en dat vind ik geen slecht idee. 
Al denk ik dat een sweaterjurk haar ook wel zou staan :)


Willen jullie ook graag aan de slag met het patroon? 
dan kom je op de blog van Bel'Etoile.

Ohja! Voor ik het vergeet. Wie tijdens de blogtour (21 maart - 1 april 2018) het patroon aankoopt krijgt er zomaar een patroon van een damestrui bij! 


Bedankt voor jullie bezoekje! 
Volgen kan via Instagram, Facebook of Bloglovin'

Patroon: Isa -top, -jurk en -sweater / Bel'Etoile
 Stof: zomersweater en Punta di roma / Modecoupon


Reacties

Een reactie posten