vrijdag 6 oktober 2017

Rianne-jurk voor mezelf!

Het begon allemaal vorige zomer met een vraag van Isabel van Bel'Etoile. Zij vroeg mij en een heleboel andere bloggers of we geen zin hadden om mee te gaan kijken achter de schermen van La Maison Victor. Ik vond dit te mooi om te laten liggen en zag het al helemaal zitten!
Even later liet ze ons weten dat we allemaal in een La Maison Victor-outfit werden verwacht.
Oei, even paniek. Ik naai namelijk alleen voor mijn kinderen en had nog nooit de stap gezet om iets voor mezelf te maken.
"Niet erg!" Zei Isabel. "Gewoon je grenzen verleggen. Het lukt jou wel!"
En inderdaad, het lukte mij wel.
Ik slaagde er in een Rianne-jurk te maken en hij gaat mij nog goed af ook!

Ja, ik moet zeggen zo zelf op de foto gaan is wel heel raar. Ik heb totaal geen idee hoe het er uitziet door de lens. Bij mijn kinderen weet ik altijd perfect wat ik wil en hoe ze best staan en kijken. Maar voor mezelf... ik deed maar wat en dat zie je aan mijn mimiek ook. Toten trekken dat ik kan! De beweeglijkheid van de jurk werd getest en goedgekeurd!
Daar kan ik misschien even bij zeggen dat ik de jurk maakte met een sweaterstof. Iets dikker en zwaarder dan ik gedacht had (want ik bestelde hem online), maar hij zit wel goed.


Ik droeg dit jurkje al een aantal keren sinds ik het maakte, dus zo selfish sewing, het smaakt zeker naar meer! Patroon: Rianne-jurk - La Maison Victor
Stof: Sweaterstof - Wild Van Stof
Wit touw: Modecoupon
Handtas en regenjas: VeritasBedankt voor jullie bezoekje! 
Volgen kan via Facebook, Bloglovin' of Instagram8 opmerkingen: